Thursday, January 29, 2009

Your Smile!

Your smile is a beautiful smile

It comes straight from your heart

Your smile shines like a beacon

The love in it tears me apart

Your smile shows in your eyes

It’s pure and joyous to see

Your smile brightens up my life

Its pure love just for me

Your smile can brighten the darkest day

Your smile can take my pain away

Your smile just turns me upside down

Your smile in which I could forever drown

You smile at me and I am bowled over

At how it changes your face

Such love and joy and happiness

Such dignity and grace

Your smile can take me through the darkest nights

Your smile makes me cope with the horrible fights

Your smile does so much you see

Your smile full of love just for me

By: snowbelle





10 comments:

nami o fish said...

adei la,Ez cakap lelaki melayu x romantik,terus bg poem?

huhu..Ez's words are definitely "thoughts of mass destruction".hahahahaha!!!

Ez,bila nak cari bopren baru?Deniel single tu..hehehe!

Deniel Ahmad said...

ak masih romantis. hahahaha ^^,=)

razor said...

aku pun nak paste poem la untuk Ez.

lalala



haha

deniel, nice try. Ez ada karate kan? so, deniel, insuran tu agak2 boleh cover ferrari. hehe

peace yaw

Deniel Ahmad said...

haha..

tak payah tunggu karate si ez tu, dia punya ayat pun boleh buat pecah gegendang telinga kau kalau tak pakai shield :)

Ez the Conspirator said...

nami:yang cakap orang tu,you tu,tulis poem,sampai buat blog khas lagi..kutuk deniel pulak,hik hik!

deniel:you don't have to say "i'm romantic" with simply wrote a poem.romantic is natural attitude,you cannot faking up romantic.

razor:taekwando.i never learn karate.i belajar muay thai dengan capoera jugak dulu.tapi since buku lali i patah,i berhenti.i bertai-chi aje..hik hik!

deniel:are you sure gegendang you pecah deniel?hik hik!

razor said...

capoera?

mak aih...

nasib la buku lali patah. kalau tak, dia libas2 je pipi ko deniel...haih..

*tgh cari poem melayu nih..gurindam jiwa ok? haha

Deniel Ahmad said...

aku gagal bercinta dulu mgkn sbb aku bukan romantika sejati kot. hehe =)

kau tngk tu, bukan karate, tapi muay thai dengan capoera ..mau patah 8 tulang ..mcm cerita Om Bak.hahah

Ez gegendang i tak pecah lagi..tapi hati i dah mula retak menanti pecah. kah.kah.kah***

Ez the Conspirator said...

Razor and Deniel:

Self defense is important for us women.Kami golongan teraniaya.Kami wajib belajar ini untuk mempertahankan maruah kami.

I xkkan belasah orang tanpa sebab pun.

Deniel Ahmad said...

btl.. itu saya tak menafikan...

lbh2 pertahanan dari lelaki2 mcm Dr. Ahmad..PHD nya berbahaya tu...blh membunuh ^^,=)

jngn marah yer D. Ahmad PHD..saya kuat bergurau.

ni Dr. Ahmad PHD, saya ada soalan ..dulu nenek saya Ckp PHD ni bukanya Doctor of Philosophy, ttp PENYAKIT HASAD DENGKI..

Tapi saya rasa Dr.Ahmad ni Doctor of Philosophy, bukan PHD nenek saya tu ckpkan =) kan?

Chegu Peace said...

Siapa suka senyum kambing ni?