Sunday, January 25, 2009

Tugasan Tag

Saya ditag oleh Ez dan Aril..


Arahan:Pergi Google.com,tekan images,pastu type jawapan kat soalan-soalan tu.Pastu letak gambar berkaitan dengan soalan tu.

Age of my birthday


hamilton, 1985

Place I want to Travel

GAZA, City




asyik aku dengar jer nama gaza ni, kalau blh travel pun lagi best :)


Favorite Place




Beach kat rumah aku..Penyabong


Favorite Food



nasi lemak..aku sll makan ni sampai aku 'mabuk' hehehee

Favorite Thing



kawasaki ninja 2008..aku rasa duit aku masih setakat ni baru ckp untuk beli tayar dgn enjin jer..

My Nickname


aku tak der nickname setakat ni selain deniel..tapi dulu aku ada, org panggil aku DONAT , =)


I'm Studying In


Law (LLB)..law is money yer..

Name of Lover

***untuk solan ni tak der jawapanya buat masa ni.hehe

Bad Habits



hacking, .kerja aku dari sekolah sampai skrng..sasaran aku ialah account friendster dan yahoo dan facebook budak2 law.hehe

Hobby


ngadap laptop sampai retak...

I Wish I Want To Be


itulah harapan saya dan ibu bapa saya.. =)

sekian untuk tugasan tag

2 comments:

Ez the Conspirator said...

category internet junkie macam nami la ni hik hik!

Deniel Ahmad said...

=) dah macm drug addict pun ada..