Thursday, January 8, 2009

Siti kata nak anak...


Aku simpati gak dengan Datuk Siti Nurhaliza ni sebab dia merungut nakkan anak. Yelah bayangkan dah 3 tahun kahwin belum ada anak.

Ini soal rezeki kalau Tuhan kta nak bagi bagilah kena redha.

Adakah pasangan Siti-Datuk K dah periksa tahap kesihatan kemenerpaan masing-masing mampu dapat anak?

Kenala periksa nak malu apa?Kalau dah okla kalau belum kenapa?Malu sebab anda berdua selebreti?

DI mana ada kemahuan di situ ada jalan.

Dalam hal sama ada Siti atau Datuk K itu semua doktor yang mereka patut jumpa boleh bagi jawapan. Tak taula diorang dah jumpa doktor ke belum?

Bagi aku, tak payahla nak mengadu kat media nak dapat anak, kecualila kalau orang media tanya.

Orang media pun satu kenapa tanya soalan macam ni?Poyola kau Pis kau pun orang media gak,cuma bezanya kau media politik wartawan itu media cetak bahagian hiburan(bukan majalah Media Hiburan)

AKu tak boleh bayangkan bagaimana perasaan Datuk K bila masalah itu diadukan pada media. Mungkin Datuk K takpela sebab dulu dia pun dah beranak kahwin dengan Datin entah.

Tapi Siti sendiri mesti nak ada dairpada zuriat sendiri, darah dagng sendiri.

Yelah Erra kahwin kali kedua baru dapat anak.

Takpela Datuk Siti cubala lagi samapai keluar banyak anak...

3 comments:

E the Prototype Robot said...

konfirm aril kecewa..

u ni,letak pic ni,menyinggung perasaan dia selaku fan utama siti tau!hik hik!

The Masterpeace of Malaysia said...

Kepada Aril Contena

"Aril memandangkan kau minat kat Datuk Siti, aku ada 'fatwa' atau dalam BM, petua untuk kau.

Tak lama nti kau nak kawin kan. So macam ni apabila time kau nak beranak, kau tunjuk gambar Datuk Siti yang tokohla, jangan yang baru bangun dari tidur atau tengah buang aie besar pulak.

Kau ambik gamabr Siti dan mintak bini kau tengok gambar tu pepuas, manala tau nanti bini kau terkenan lalu anak yang keluar tu muka macam Datuk Siti, kiranya dia scan abisla Datuk Siti.

Dulu jiran kat rumah aku bergaduh dengan orang India di belakang rumahnya, jiran dia. Masa tu pulak bini dia tengah mengandung, lepas tu anak yang keluar tu muka macam jiran dia India yang gaduh tu, memang sebijik cuma warna anak dia coklatla cerah sikit sebab orang Melayu. Betul aku bla aku tengok muka anak dia yang dah besar memang serupa abis dengan muka jiran India belakang rumah dia.

Ni ada satu kes 'special' dulu kakak aku masa ngandung anak kedua lelaki, dia cakap dia harap dapat terkenan mika Mawi. Tengok2, bukan Mawi, sekali 'The Animal' Batista, ala WWE Superstar tu.

Memang best dahla aku minat sports-entertaiment.

Nanti bila kau nak beranak kau ikhtiarla buat macam tu.Selamat berjaya"

Syahrizan Salim said...

Super Produk, Super Support, Super Income... Program menjana pendapatan yang menawarkan pelbagai ganjaran... untuk keterangan lanjut sila ke website kami: http://www.wawasan-gmc.com atau di talian 019-2225353/016-2225353/014-2616232(syahrizansalim / En.Khirul)