Saturday, January 17, 2009

PAS menang di Kuala Terengganu

PAS:Abdul Wahid Endut - 32,883
BN:Wan Farid - 30,252
Tokey Getah Gua Musang:Azaruddin Ahmad - 193.

Apa-apapun kita tunggu Pak Dolah dan Anak Razak bersuara lepas ni.

4 comments:

Pria Lembayung said...

Aku macam percaya dan tak percaya, aku sedang dibuai keseronokan mendengarnya dari Nami baru kejap ni

Deniel Ahmad said...

:)

PAS menang..
agknya mgkn ada 'sst' yang rakyat hendakkan dari PAS..

kalau dikata oleh sahabat2 blog ini, PAS hanyalah parti yg pandai ckp n putar belit isu2 agama..

aku kira perlu dilihat kembali..mungkin rakyat lbh tahu apa yg mereka inginkan, dan mereka lbh tau parti mana yng lbh bnyak mudarat ...

apa2 untuk PAS selamat berjuang, dan teruskan membela hak rakyat.. Dari rakyat untuk rakyat..

Ahmad said...

Kemenangan PAS di sini membuktikan bahawa kenyataan PAS hanyalah parti yg pandai ckp n putar belit isu2 agama adalah propaganda kolot daripada Umno yang tidak boleh diterima pakai lagi.

Siapa yang menyokong kenyataan itu kena menerima hakikat bahawa PAS sekarang sudah berada di lantasan politik yang sealiran dengan pemikiran rakyat Malaysia berbilang kaum.

Perjuangan Islam tetap diteruskan tetapi yang penting orang bukan Islam secara keseluruhannya telah faham bahawa mereka sudah ditipu Umno duku dan kini mereka sudah tidak terpedaya lagi.

E the Prototype Robot said...

Oh okay..I rasa dua orang ni mengata I ek..

I nak tengok kalau PAS boleh menang kat Bukit Bintang?Instead DAP why don't PAS bertanding kat Bukit Bintang?

Boleh tak?

Now,I tak nak cakap apa-apa pasal you all rasa you all dah bersatu padu,which actually dasarnya you all tak..