Thursday, January 8, 2009

Your Political View



I am politically centrist.Not so liberal,not so conservative,not so capitalist,not so socialist.


First of all,answer all question from this page:
http://www.politicalcompass.org/test

1 comment:

The Masterpeace of Malaysia said...

Nampak menatik tapi bukan sekaranglah nak itu.

Ezrin,

Cakap pada Aril atau berikan mesej ni kepada Aril

"Aril memandangkan kau minat kat Datuk Siti, aku ada 'fatwa' atau dalam BM, petua untuk kau.

Tak lama nti kau nak kawin kan. So macam ni apabila time kau nak beranak, kau tunjuk gambar Datuk Siti yang tokohla, jangan yang baru bangun dari tidur atau tengah buang aie besar pulak.

Kau ambik gamabr Siti dan mintak bini kau tengok gambar tu pepuas, manala tau nanti bini kau terkenan lalu anak yang keluar tu muka macam Datuk Siti, kiranya dia scan abisla Datuk Siti.

Dulu jiran kat rumah aku bergaduh dengan orang India di belakang rumahnya, jiran dia. Masa tu pulak bini dia tengah mengandung, lepas tu anak yang keluar tu muka macam jiran dia India yang gaduh tu, memang sebijik cuma warna anak dia coklatla cerah sikit sebab orang Melayu. Betul aku bla aku tengok muka anak dia yang dah besar memang serupa abis dengan muka jiran India belakang rumah dia.

Ni ada satu kes 'special' dulu kakak aku masa ngandung anak kedua lelaki, dia cakap dia harap dapat terkenan mika Mawi. Tengok2, bukan Mawi, sekali 'The Animal' Batista, ala WWE Superstar tu.

Memang best dahla aku minat sports-entertaiment.

Nanti bila kau nak beranak kau ikhtiarla buat macam tu.Selamat berjaya"