Friday, January 30, 2009

The Republic of Kazakhstan-Land of Silk Road,Cheap With Goodies and Recognition.



To be honest,I actually never against Kazakh people or disgraded them,as a citizen of the world.I hope one day I will reach there,and I know Kazakhstan is a land of beauty,the mixture of sandy desert,vast steppe and icy cold tundra,the land of contrast,of culture,beauty and well,bogus products.

Since Dr Ahmad PhD(which he bragged the most) drawing our attention by his "holier-than-thou" comments,I suggest he should read this article,for his travel sake to Kazakhstan--to buy his new PhD.

Kazakhstan is the biggest country that gained independence from Soviet Union in 1991.Kazakhstan is the biggest landlock country in the world.The capital city of Kazakhstan is Astana,but the biggest city in Kazakhstan is Almaty.The currency of Kazakhstan is tenge.1 US dollar is equivelant to 120 tenges.

According from my friend,in Almaty,you can get anything in cheap price,since the country is in a middle of Silk Road.If you love hussle and busy streets,then go to Almaty and find a place called Kok Tube.There,you can find anything-from food,clothes,whore,gays..in a cheap price.According from my friend,you can get a good meal around 100 tenges,while you can hook up with a whore,a very sexy Kazakh whores worth 1,000 tenges.Good price.

And also,if you're interested in bogus PhDs,well,you can find in some local colleges or universities.You can buy PhD worth USS5,000 or 400,000 tenges.You can get PhDs in any courses--such as medical,physics,computer-science,anything,no hussle,no thesis,no coursework,no papers--just paid and you're now Dr. PhD.

I suggest this is a haven for a person like you,Dr Ahmad PhD.This is my last article for people like you,or people who loves to brag their bogus PhD.This is the place you belong.

Don't worry,Borat will be your tourist guide.Go Youtube and find out who is Borat.Anyway,bon voyage Dr Ahmad!

25 comments:

Chegu Peace said...

Kepada Dr.Ahmad.

Tahniah hah hah hah hah hah.

Sampai macam nak terkeluar tali perut aku.

Ez the Conspirator said...

you tak nak pergi kazakhstan ke?i ingat nak beli la PhD in Rocket Science..boleh la bangga sikit,kan?

hik hik!

razor said...

kazakhs tu best gak. ye la, kita bukan nak downgrade tempat tu. mula2 cakap koktube tu ada barang2 ok lagi. sampai ke whores n gays, terus fobia. haha

nyway, i sedar2 doc tu dah bising2 dalam ni. sape yg membawa dia ke sini a? lect nami kan? usm?


razor
phd sains kewanitaan
university of dekat2je

Ez the Conspirator said...

laaa...jangan la pergi.nanti kita pergi ramai-ramai trip to kazakhstan..kita jalan2..lepas tu tinggalkan deniel kat situ sorang-sorang...

hik hik!

Chegu Peace said...

Lo ko pun dah ada PhD kejapnya ko dapat?

patutla ko dah lama tak keja.

Maaf Dr.Razor saja buat lawak.

Nami pun dah jadi lect? Abis Daniel ni nak jadi bahan uji kaji pensyarah-pensyarah ni ke?

Ataupun Dr.Ahmad dah tunggu kat sana?

Tak baik buat lagu tu hang ni Ezrin oi

Chegu Peace said...

Paspot I dah lama matila bukan tak mau p. Tapi kalau you dah ada kabel di sana and p rombongan I pun nak ikut.

Ke Dr.Ahmad tunggu awak di sana Ezrin oi?

razor said...

err jgn la panggil saya dr. segan la saya.

dr ahmad tu lect korang la kan pis?



*paging 4 dr ahmad, paging 4 dr ahmad..

Chegu Peace said...

Lo apekehal dengan kamu ni Yop?

Aku ingatkan dia lect Daniel, takpun Ezrin sebab Ezrin ya, ya ajak nak ke Kazakhstan.

Chegu Peace said...

Ezrin.
It`s that true Dr.Ahmad`s your lect?hah hah hah hashhhhuuuummmmm!

razor said...

la..jadi semua org tak kenal la dr ahmad tu?

mati2 aku ingt lecturer korang tadi..

ngeri jugak baca komen dia baru2 ni. yelah, ada nama, title, pengkhususan apa, mengajar kat mana. terus jadi segan aku.

*aku rasa lect en deniel la. sbb tu deniel diam je ni. hihi


razor,
melukut ditepi gantang

Ez the Conspirator said...

Are you reading Dr.Ahmad?
Copy,copy?
Roger,roger?

Are you copy Dr.Ahmad?

razor said...

owh sorry guys...


Dr.Ahmad Izham,PhD
Pensyarah kanan,
Fakulti Kepimpinan & Pengurusan,
Universiti Sains Islam Malaysia


uni sains islam..ingtkan usm. hehe

Deniel Ahmad said...

amboi2 sedap kenakan aku..aku baru balik kuliah ni samdol =) hik.hik

kalau Dr. Ahmad ti lect aku dah lama, aku backup dia..blh dpt A kot exam.kah.kah.kah

razor said...

ooo kaki bodek e...


dr ahmad x makan bodek la.

semua manusia sama disisi Allah...


lalala

Deniel Ahmad said...

razor said :

"dr ahmad x makan bodek la."

ai..mcm kenal jer kau dgn Dr. Ahmad ni? ke kau ni Dr. Ahmad? hahahahahahaha =)

aku dah guna segenap ilmu pasal computer untuk jejak siapa Dr. Ahmad ni..segenap google hacks aku dah guna..CIA punya web site pun aku dah guna..

nmpknya Dr. Ahmad ni baru start bloging guna Id Dr.Ahmad Izham,PhD sice.. January 2009

Sblm ni dia guna Nama Ahmad sahaja..kau org blh check kap coment entry lama..

Dan aku rasa dia baru jer tambah gelaran Dr. PHD ni semata2 nak tunjuk 'kekuatan' authority dia..

Dan mengikut analis dan deria ke 6 aku, Dr. Ahmad PHD ini sedang bersama-sama Dengan sesi kutukan kpd diri dia sendiri..

kah.kah.kah..

aku telah mula detect siapa Dr. Ahmad ni sebenarnya.

Kpd kawan2 ku, kalau anda pandai dan bijak ala CSI las vegas, sila analisi ayat2 n komen ,suasana, dan perbuahan apa yang paling jelas dalam blog FOB ini, dan Blog cik ezreen ..dan siapa org2 yg terlibat..Maka anda sudah boleh berteka-teki siapa tu Dr. Ahmad .

hahahaha =)

go! go! dr Ahmad..gotcha!!

Deniel Ahmad said...

Klu Dr. Ahmad Izham yg pertama :

1) beliau sngt berhati-hati ketika manaip, sehingga hampir tiada kesalahan ejaan dlm setiap tulisan @ komen beliau..sila semak dan fikirkan klu sterusnya.. =)

Nnt aku bg klu2 lain.kah.kah.

razor said...

ok, klu tu mmg rapat dengan aku.

haha.

ko ni mmg hampeh la den.

aku baru je melepak dalam ni, sedar2 je dia dah haruk.


next clue plz.

Deniel Ahmad said...

Next Klu? relax dulu..

kita 'ngap' dia slow2 .hahahaha =)

aku nak contc CSI miami dulu..mintak bantuan untuk semak email Dr. ni..^^,=)

razor said...

tak jumpa pun nama doc tu dalam staf directory usim.

dia baru kut. belum update

Deniel Ahmad said...

kan aku ckp..dia kencing je tu..

kalau pensyarah kanan nama dia mst ada..sebab web tu update paling2 bangang 6 bulan sekali..n takkan pensayarah kanan baru 6 bulan masuk? =)

n web usim tu baru menang pertandingan web2 IPTA baru2 ni..so menunjukkan web tu latest update =)

haha

P/s: aku dulu punyai kepakaran memecah masuk email yahoo kawan2 aku hnya berbekalkan 'Social engineering (security),'... Dr. Ahmad pun sedang guna taktik tu skrng ni.kah.kah

razor said...

wah...


hebat ah ko! mesti cik Ez suka ko ni. aku kena hebatkan diri gak ni.

haha. caiyo2. maksud ko, dia ada blog jugak? dan biasa komen blog2 korang?

Deniel Ahmad said...

ada blog.. =) tapi blog tu, dia pakai Id lain.hehehe =)

aku rasa ckp setakat hari ni klu untuk Dr. Ahmad..Kita tunggu respon dari agli2 FOB yg lain..

aku rasa EZ, n Nami pun blh jer nak Trace Dr. Ahmad ni..sbb aku pernah tngk konspirasi diaorag dalam menjahamkan cikgu nama saodah,-saodah yg gatal..

Ok. guys, All the best..(dah bnyk a bagi klu ni, korang pandai fikir sendiri ^^,=) ,to be a Hacker, knowladge is power, the key is 'Social engineering"..

eh razor, kau dulu masa sekolah tadika, siapa nam cikgu kau? ada nama cikgu Salmah tak? =)

nami o fish said...

takde keje nak detect2 dr ahmad ni aii..bukannya amazing race pun..

whoever la yang nak jadi dr ahmad tu,buat pening kepala je la fikir2..adei..

ade banyak assignment lagi nak fikir..huh!

kite buat FOB ni nak berkongsi idea,berkongsi ilmu..bukan nak berkonspirasi asprasi..

razor said...

mula2 aku tak heran jugak sapa doc ni. dah si den ni beria2 pulak. dulu takde pun dr ni muncul.

sape den, ko jgn main2. ke ko saje je nak ngorat si Ez, ko tukar jadi doktor. silap la. Ez tak suka org doc beli tau.

hahah..

next clue plsss

Deniel Ahmad said...

dari aku guna nama Dr. Ahmad tu, lbh bijak aku gunakan nama Deniel Ahmad =)

he he he

...

Guys, aku rasa stoplah talking abt Dr. Ahmad ni..tiba2 plak mcm bodoh plak bila kau fikir kita nak berteka teki whos dis guys.. nnt silap hari bulan FOB, tukar jadi Federation Of Dr. Ahmad ...mcm setan =)