Saturday, January 24, 2009

Tag Dari Ez..

Daripada korang tension-tension gaduh2 pasal Obama,baik main tag.Kerja dia sambung menyambung soalan dari blog orang lain.

Arahan:Pergi Google.com,tekan images,pastu type jawapan kat soalan-soalan tu.Pastu letak gambar berkaitan dengan soalan tu.

Age of my birthday

Carlos Tevez,1984


Place I want to Travel



Venezuela..banyak awek huahauaahaa!!

Favorite Place


Makbul Nasi Kandar,USJ(satu ketika dulu..sob sob..)

Favorite Food


Roti Nan

Favorite Thing



My Nickname


Baru aku tau ada speisis buah pala nama Aril..hahahaha!

I'm Studying In


Mechanical Engineering

Name of Lover


eh kat malaysia dah ada kereta nama citra ke?ke indon punya ni?nama tunang aku ni..

Bad Habits


korek hidung boleh tembus ke?


Hobby


Football Manager hahaha!

I Wish I Want To Be



tauke tomyam!

sekarang aku nak tag kat semua orang2 di federation ini hehehehe!

1 comment:

Nurse Sue said...

korek hidung sampai tembus?
hahaha!