Saturday, November 8, 2008

Siapa suka makan Chicken Chop?



Kita tenang-tenang dulu..sama ada Pas ke,Adil ke,UMNO ke,sosialis ke,kita semua mesti..makan.

Haha..sesiapa yang nak datang ke Seremban,aku promote kedai ayah aku,ada Western food macam Chicken Chop,Black Pepper Steak,Fish and Chip dan sebagainya.

Ada jugak goreng-gorengan macam char kuey teow,mi/bihun/nasi goreng,standard la.

Apa-apa hal,boleh roger-roger aku kat nombor telefon ni.Kalau sesiapa kat Seremban tu,singgah la dulu.

017-4331183.nanti aku tunjukkan jalan.huhu!

iklan jap.hahahaha!

p/s:apis,chicken chop ni disediakan oleh ayah aku yang berpengalaman selama 25 tahun dalam bidang masakan,bukan aku ok..so,jangan expect kes kita form 3 dulu hehehehe!

2 comments:

E the Prototype Robot said...

nami sempat promote kedai makan lagi..hik hik!kalau dekat i dah lame dah pergi...

Mata Rakyat said...

kelakarnya Nami ingat tak dulu geng kau siap masak chicken chop mentah lagi yang jadi mangsanya aku dan cikgu Khatijah wah wah wah.

Aku dengan Shaiful Joe bukan kwee tiaw goreng takde garam lagi payau dibuatnya