Sunday, February 1, 2009

Pening-pening Gaduh-Gaduh..

Baik makan gado-gado wakakakaka!

9 comments:

razor said...

mi, mintak sket.


*tobat aku tatao gado2 tu apa..

Deniel Ahmad said...
This comment has been removed by the author.
Deniel Ahmad said...

aku bukan gadoh..

tapi aku nak definisikan apa itu EGO..

=)

relaxlah..semua org ada hak meluahkan pendapat dlm hal ni..tak kan bila aku nak ckp soal ego yg telah dibuka bicara dlm blog FOB ini sblm oleh rakan2 lain, pendapat aku seolah dianaktirikan .heheehehe ^^,=)

be fair..thats my point =).. jngn jadi mcm situasi Tindakan Perdana Menteri Turki, Recep Tayyip Erdogan bertikam lidah dengan Presiden Israel di Forum Ekonomi Dunia di Davos semalam..

be fair =)

Deniel Ahmad said...

to en razor ; adakah aku bersalah dlm hal ini? hahaha ^^,-)

kalau aku silap n salah katakan..ttp d]bwk hujahnya dan faktanya..ok

razor said...

paging 4 Ez, paging 4 Ez..

well, aku tak masuk campur gaduh2. aku join nami makan gado2-yang-aku-tatao-rupanya.

huhu

*kalau aku ada adik mcm Ez kan best. abang nak kawen, dia yg paling sibuk. lalala. abisla cakap aku ego pasni.

Deniel Ahmad said...

ni bukan gaDOh..tapi dpngl ****** hye kau ni dah pandai 'bias' nmpk?? ^^,=)

sejak bila ni razor??haha dulu kau bahan si pria lembyung tu sampai lemau.haha

Takper, copy2

copy Ez
copy Dr. Ahmad Izham PHD

kah,kah.kah

razor said...

well, aku dah kenal mereka2 ni sebelum ada fob la encik. malah masa fob ditubuhkan pun, aku pun diajak cuma aku tak genius mcm diorang, sbb tu ada dua email cik mod yang aku ignore.

sape la aku.

lagipun korang soooo young. dah dekat 30 tahun usia ni, korang2 lebih muda dari adik aku yg bongsu.

alah, tak join korang kat blog pun, kat ym ada gak muka2 ni. lalala. ~ isu pun tak jauh beza gak. mati lah aku kena titik ngan Ez. huhu.

back to hafiz, haha. bahan? agak2 la bai. tegur mcm tu kira bahan ke? haih. xbuat perenggan, ejaan salah, copy dari forwarded emails, isu dia buat tapi enggan bahas.

itu kira bahan ke? bahan pada fahaman aku, lain la pulak.

*apesal ko mcm ni ha?

maksud aku, hari ni lawan pendapat Ez, tak bermaksud, esok aku kena lawan idea dia jugak. biased ke hape ke nak cakap mcmana, kami ym semalam dia siap nasihat aku mcm dia nasihat kat abg dia sendiri. takkan ko nak suh aku ignore nasihat orang. lagipun dah tentu2 dia awek cunz (kasi sejuk balik. hoho).

tersedak makcik tu tengah tdo jam 3 pagi....

nami o fish said...

macik tu cakap die cuti seminggu..nak tolong siap2 abang die kawin..hahahaha!!

alaa..boleh tak cakap pasal benda yang sume orang suka..pasal makanan ke..

hahahaha!!

Deniel Ahmad said...

haha =)
ok2.fine, i agree with for dis point..

kita tunggu dia bangun pagi =)

jeng.jeng.jeng

P/s : en razor, kAU dgn awek cunz kau ym dgn aku kau tak nak Ym yer.hehe

ada masa addlah aku- deniel_roslan@yahoo.com