Sunday, February 1, 2009

Alahai,ada fan createkan Friendster untuk I rupanya.

http://profiles.friendster.com/78653923

Thanks for my bro Aril yang online tengah hari tadi beritahu yang someone cuba mendajal I dengan membuat Friendster palsu.

For your information I tak pernah ada Friendster.Sejak I kenal dunia cyber-networking since 2003,I cuma ada MySpace,and Tagged(itu pun I x aktif).

Second,I bukan warganegara Malaysia lagi.I x tinggal kat Malaysia.I tinggal di Glenmore,Calgary,Alberta,Canada.

Gambar yang ada tu ialah gambar 2 tahun lepas.Kalau Friendster tu I punya,I akan update gambar-gambar I yang sexy,naked,nude,menghairahkan untuk goda lagi orang.

Ramai guys yang berkenalan di YM or MySpace yang suka message "hiiiii...leh kenal...","hi cuteeeeeeyyyyy..you kat mana tu..","hi syg.." those retarded guys punyalah ramai dalam dunia ni.I jawab,"I tak kawan dengan retarded macam you la.",or "dumbass".

Pasal tu ramai yang nak mendengki.

Friendster ialah cyber-networking yang takde ciri-ciri keselamatan pun,berbanding MySpace.So,this is totally not me,and kalau you guys percaya jugak,try la mintak seks dengan I.I bagi penyepak!

I takkan letak nama I "Ezreen Sulaiman",tapi nickname I,macam Ez the Conspirator,Psychotic Prototype Robot,E,Double E atau Ez.

Wasu makatan,thanks for information.Anyway,I tak hold any grudges pun kat sape2 yang buat tu.Buat report kat Friendster pun tak guna.I bukan ada account Friendster pun.

What I can say is "hahahahahahahahahahahhaaaahahahahaa!!"

Bodoh punya kerja.

Nami,you ada rasa Fahmi dajal tak?I think dia tau password I..Pasal I tak pernah tukar password email Yahoo I.I ramai musuh la..hik hik!Bagus..

7 comments:

razor said...

nak cakap lebih2, i lagi la. friendster, myspace, tagged, hi5 mender2 tu semua i takde. haha. cuma blog ni je la i ada.


alah, mari kita gelakkan 'dia' beramai2. hohoho.....

nyway, hanya orang2 psycho saja yang buat kerja mcm ni. agak2 kepuasan mcmana yg 'dia' dapat kalau buat mender2 ni?

buat tak tau je. tunggu hari yg sesuai, spank muka 'dia'.

tupai, dia takkan jatuh ketanah kalau dia tak melompat.

Deniel Ahmad said...

to ez...

kau 'hack' jer balik accnt tu..

1) aku rasa dia login email yg kau biasa guna..so go to friendster page and click forgot password

2)dkt part Enter your email address to retrieve your password kau fill dgn email kau n get password..

3) So password bg friendster tu akn smapai kat email kau, so use the password login to frndster n delete the accnt..

aku dah check guna email kau yg nami bg aku, bcz bila aku search email yahoo kau kat frndster profile tu keluar..

ok..coretan terakhir sblm aku berangkat berubat ke indonesia buat seberapa lama..

Deniel Ahmad said...

Aku bukan terasa nak menyampuk kat sini, tp bila razor tulis sebegitu di coment sblm ni, mgkn seolah aku nak berehat menulis di FOB ini boleh didajalkan untuk layak menjadi calon2 yg hendak mendajalkan si ez..

sblm aku nak g berubat di indonesia dgn tenang ni, aku Shield dulu diri aku.

1) accnt frndster tu dibuat sudah lama, paling2 bodoh lbh dari 2 weeks dari smlm..buktinya dilihat updated profile - 2 weeks ago..

2) accnt ni dibuat atas email yahoo si ez sdng gunakan..

3) kalau ada yg berfikir aku yg dajalkan silap..sbb aku baru dapat email yahoo si ez dari nami dlm sehari dua ni..right nami?

so wlpn aku malas nak membackup diri aku sblm aku 'berehat' ni, aku rasa ini perlu, sbb kalau lp2 ni, ada 'gerakan' nak dajalkan aku balik, mgkn aku tak sempat nak reply..
Sediakan payung sblm hujan =)

sekian terima kasih.

razor said...

"Aku bukan terasa nak menyampuk kat sini, tp bila razor tulis sebegitu di coment sblm ni, mgkn seolah aku nak berehat menulis di FOB ini boleh didajalkan untuk layak menjadi calon2 yg hendak mendajalkan si ez.."

aku pun nak rehat gak lah...

ye lah, aku pun ada potensi gak dituduh. huhu

nyway, apa yang si fahmi tu tak puas hati dengan Ez?

Dr.Ahmad Izham,PhD said...

Saya telah kembali. Saya telah membaca segala tulisan anda semua mengenai diri saya.

Saya kesal kerana memberikan komen-komen yang kasar terhadap tulisan anda semua sebelum ini.

Kelulusan saya ni saya peroleh secara halal bukannya palsu.

nami o fish said...

camni la deniel..aku xde nak tuduh sesaper..and tak amik tau pun pasal sape dr ahmad ni.

ade berjuta-juta lagi bloggers yg wujud dalam dunia ni.toksah risau.

aku harap pasni case closed.

sape open citer diharap ez banned orang tu,ngertik?

and dr ahmad,tak kisah la nak keluarkan opinion ke apa,kalau guna saluran dan ayat yang betul,aku rasa takde masalah..

kita ni sume same je di sisi Tuhan.takde sape yg lebih pun.

Chegu Peace said...
This comment has been removed by the author.