Tuesday, March 17, 2009

11 april nie MARINI akan menyempurnakan Hidupnya

Selamat pengantin baru di ucapkan pada seorang rakan blogger...aku rasa di lebih dari sekadar blogger,dia adalah Timbalan Presiden AIC(Anwar Ibrahim Club),Timbalan Bendahari Agung Angkatan Muda Keadilan, dan apa lebih tepat lagi NINI adalah Srikandi Perjuangan yang sepatutnya menjadi Idola dan Model pada Wanita zaman sekarang.....

Keberanian Dirinya sanggup berada di barisan depan pasukan tempur srikandi Demi membela Bangsa ,Agama dan Negara atas Nama Keadilan dan kebenaran.....telah sekian lama NINI memimpin para beliawanis ,berada dibarisan depan dalam menentang kezaliman dan ketidakadilan.Walaupun menerima kritikan pedas dari Ayahandanya sendiri yang mana Ayahandanya adalah Orang Kuat UMNO....namun tak sedikitpun berjaya meretakkan prinsip dan pendiriannya

11 april ini Beliau bakal menamatkan Zaman Daranya maka sepanjang menggalas perjuangan sebagai "Wanita Reformasi" beliau sepatutnya dinobatkan setaraf Nurul Izah,Dr Wan Azizah...malah srikandi - srikandi perjuangan Seperti Sumayyah...Siti Fatimah,Siti Aisyah,Siti Khadijah.....Tun Fatimah, Mahupun Teratai (wanita yang terbunuh dalam mempertahankan si bongkok tanjung puteri)......
NINI jasa dan pergorbanan MU takkan kami lupakan..........
SELAMAT PENGANTIN BARU, SEMOGA BAHAGIA KE ANAK CUCU..
pada semua apa kata kita raikan majlis persandingan NINI di Kota Damansara, Selangor.
sesiapa yang nak datang email NINI di silver2vale@yahoo.com
dari kiri ASK,bakal suami NINI,NINI(Marini Kamal),SHUK(Presiden AIC) dan Isteri

12 comments:

yan said...

xde maknanye setaraf Siti Fatimah,Siti Aisyah,Siti Khadijah...rambut wajib tutup pun x wat... diorg tu xde tandingannye utk zaman skang ni...

Chegu Peace said...

Rambut adalah mahkota wanita sbab itu rambut msti ditutup bgi pempuan Muslim

Mmg pempuan klau free hair lbih mnerpa drpd wanita brtudung litup.That`s why...

LeeSlimShady said...

Insyallah....

mungkin kita akan lihat perubahan personaliti NINI selepas mendirikan rumah tangga......

abby said...

nini pakai tudung mesti lawa..
molek sikit,kan die org islam,penegak keadilan..
sampaikan kat nini ye..

CITRAMAYA said...

Penghargaan buat sahabat saya..

bumilangit said...

selepas melangkah masuk ke gerbang perkahwinan, keputusan besar harus dibuat; terus berjuang, atau berehat terus.

semoga nini berjaya dunia akhirat

checkmate said...

sapa marini?

Mat Zain said...

Bro,

kenapa dngan blog ni? dah tak meriah macam dulu lagila? heran btul gua mana bloggers yg lain dulu tu?
postla kat sni gua boring la tengok mcm ni

LeeSlimShady said...

Saya rasa Saudara Checkmate tak pernah mengikuti program - program AIC,sebab itu saudara Checkmate tak kenal siapa Marini?

hai takkan tak baca habis kot artikel saya tu?

pada Saudara Mat Zain.....lepas perkahwinan Marini nanti saya janji akan memeriahkan semula blog ini

Chegu Peace said...

aku arap masih ada insan yg trus mmposting blog ni wlaupn org2 kuat dah buang diri diorg sndiri

blog ni adelah aset yg brharga bak kate pepatah 'tak kenal maka tak cinta dah kenal jangan putus cinta'

bosannye bila surat khabar tmpat kerja lama aku, Suara Keadilan dah ditarik permitnya.

sbab nya akhbar tu mmg mnakutkn smpai bleh mengancam yg trancam

LeeSlimShady said...

Jangan risau.....

kalau Harakah dan Suara keadilan di rampas kita kan ada Blog..

rakyat tak bodoh...la

Kita tunggu..... 2 bukit ni BN tak boleh menang punya lah.....

LeeSlimShady said...

Kita tunggu Cik Marini kita...

akan memimpin para beliawanis di barisan depan mennentang Kezaliman BN............