Saturday, October 18, 2008

Manchester United vs Celtic.


Oleh Aril Cantona


Nampaknya adik beradik akan berperang lagi.Siapa kalah akan menjadi tukang cuci rumah a.k.a. bibik selama seminggu.Selepas tewasnya Ezreen dalam bet Conservative vs Liberal dalam pilihanraya Canada baru-baru ini,apakah mungkin Ezreen bakal menjadi bibik lagi?Demi kasihankannya,saya memberi 2 ketul gol kepada Celtic.Kalau MU menang 2 gol difference barulah dia akan menjadi bibik.
Tu pun kesian lagi tu.
Nampaknya kemantapan Rooney tak boleh dipertikaikan lagi.Rooney menjaring 1 gol,mengassist 2 gol kepada Ronaldo dan Nani.Berbatov walaupun malas tapi tetap menjaringkan gol.Bayangkan kalau dia rajin.Tentu penat McManus nanti.
Nakamura,jangan haraplah free kick seperti dulu lagi.Haha!

4 comments:

Mata Rakyat said...

Air dicincang tidak akan putus.

English edition : Water mince will not be broken.

Aguero de Estrella Roja said...

Wei Aril..apasal nko memperhambakan adik sendirik?

huhu tengok rooney on form..berpeluh la ketiak boruc nanti hahahah!

E,bersedia jadi bibik lagi seminggu ekeekekek!

E the Prototype Robot said...

Celtic ramai injured..
Rooney tengah form.

Damn you Aril!asik nasib je..

E the Prototype Robot said...

Hafiz,kalau nak jadikan english "arilism" pun,bukan water mince will not be broken.

tu maksudnya air dicincang tak akan pecah.

yang sebenarnya "water mince will not be breaking off".