Sunday, August 30, 2009

Chegu Peace terbunuh diserang Alien ?



Chegu Peace pernah diserang oleh makhluk asing ketika masih menuntut di USM. Dia diserag bertubi-tubi oleh makhluk asing berupa semut merah gergasi pada tahun Ogos 2006.


Hal ini terjadi ketika Chegu Peace sedang mengadakan prtemuan dengan kawan2nya termasuk Nomy Nozwir atau kini dikenali sebagai blogger Teh Tarik Gelas Besar. Kecuali Chegu Peace, yang lain sempat menyorokkan dirinya dan menyaksikan kejadian Chegu Peace dikenakan kejutan elektrik oleh alien berkenaan.

Mujurla Alien itu dah pergi dan tak datang lagi. Mungkin dia salah planet yang dia nak tuju dan makhluk tu macam anjing, pantang tengok makhluk lain lari depan dia lalu dia pun kejar.

Chegu Peace pengsan dan nyaris mati, mujurla Allah sayangkan Chegu Peace lalu dia sedar dan hidup sampai lani

2 comments:

Penjejak Badai said...

merepek

Chegu Peace said...

ini adalah rakaman filem pendek budak new media hahaha